Soes door chocolade gehaald, opengesneden en gevuld met slagroom en afgemaakt met een toefje slagroom en een stukje fruit.
Allergenen: ei, melk, gluten.
bevat geen alcohol en geen (halal)gelatine.
Dit product wordt verwerkt in een bakkerij waar ook noten en gluten worden verwerkt.